Jdi na obsah Jdi na menu

BILLY ELLIOT

 
Vaše hodnocení pište do komentářů níže. Na našich stránkách se nemusíte přihlašovat ani registrovat. Napište vaše dojmy z představení, vaše postřehy a třeba i malou osobní recenzi. 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Veronika Stárková - Povedené divadlo

19. 1. 2021 7:58

Za mě krásný zážitek na který dodnes vzpomínám a doufám,že se do Plzně na Billyho brzy zase vypravím. Nemám srovnání se světovým uvedením,takže nemohu hodnotit. Mně se muzikál líbil moc a klučík v roli Michael byl úžasný.

Zdeněk - ELLIOT

4. 10. 2020 16:46

Ani já nejsem z Billyho Elliota nadšený. Naopak velmi dobrý je Michael a ostatní cast v muzikálu. Jinak dílo jako takové a je dost tanečně ořezané. Že chlapecký herec není tanečníkem a velmi často ani zpěvákem se dá pochopit,přece jen jsme u nás značně omezeni, ale muzikál je tanečně celkově slabý. Nejpovedenější je režijní vedení a činoherní pasáže. Pro titul takového charakteru by nebylo špatné uspořádat důkladný casting na hlavní představitele.

Zuzka - bez Billyho

3. 11. 2019 7:36

Billy Elliot, navzdory tomu, co se o muzikálu u nás píše,prostě není Billym Elliotem a to z prostého důvodu, chybí v něm Billy. Kluci hrající Billyho jsou bezpochyby nadaní, celkem slušně zpívají, ale taneční disciplína je naprosto minula. Bohužel.

Marek - Český Billy-jiný Billy

15. 8. 2019 8:26

Jelikož se tvůrci plzeňského Billyho Elliota maximálně snažili, využili výhody dotovaného divadla, velkou reklamu a PR obecně, vzniklo u nás celkem slušné divadlo na motivy slavného muzikálu. Hlavní hrdinové by potřebovali ještě alespoň roční taneční průpravu. Díky tomu,že kluci nejsou baletem políbeni vůbec a lehce laškují se stepem, se zjevně musely být upraveny choreografie a tudíž Billy přišel o to, co dělá tento muzikál výjimečným. Se zpěvem to nebylo až tak špatné a oba hlavní představitelé tak obstáli zejména díky režijnímu hereckému vedení Lumírem Olšovským. Klobouk dolů za odvahu a jistou drzost přinést takové dílo, ale Billy Elliot k nám zatím nedorazil.